Joina Rörelsen! #BACKASYSTERSKAPET
Meny

GÖR NÅGOT!

Som utbildad Backare finns det en rad möjligheter att engagera sig i Backarörelsen, och visa nästa generations unga tjejer this is how we do it!

Vardagsbacka – Vad som gäller för alla utbildade Backare är att de alla delar vår filosofi om att ALLA kan Backa ALLA, genom att stärka och stå upp för varandra, men också genom att backa, skapa utrymme och ge plats.

Backa på nätet – Tjejerna backar i flöden och trådar där det florerar hat och sexism genom att lyfta och stärka och på så sätt bli ett positivt alternativ till de hatiska kommentarerna. Deras uppdrag som Backare på nätet är att peppa andra tjejer genom stärkande kommentarer, emojis eller bara genom närvaro och skriva #backasysterskapet

Backa Events – Tjejerna genomför event eller aktiviteter utifrån egna drömmar och idéer. Vi bistår med handledning och coachning.

Backasysterskapets Backa crew tar konsultuppdrag hos företag och organisationer som vill genomföra event eller aktiviteter tillsammans. De företag som vi väljer att samarbeta med behöver visa hur de själva jobbar för att stärka och skapa förutsättningar för tjejer att ta plats.

Företräda Fryshuset i politiska sammanhang, i möten med näringsliv eller andra aktörer där unga tjejers röster ska ta plats.